OVER
VOUWWAGEN
ZAAK

wat maakt ons uniekCentraal in Nederland, dichtbij de snelwegen A28 en A1 vind je onze ruime, gemakkelijk bereikbare showroom. Bij Vouwwagenzaak helpen we je een vouwwagen te kopen; wij luisteren naar wat je zoekt; nieuw of gebruikt. Met bijna 20 jaar ervaring op het gebied van vouwwagens, hebben wij veel kennis in huis. ERVARINGS
DESKUNDIGEN

CampooZ - Lazy Jack Trekking
Persoonlijke foto van Laurens en Sabine 

ERVARINGS
DESKUNDIGE

Camp-let - North
Persoonlijke foto van Marco


ERVARINGS
DESKUNDIGE

Cabanon - Mercury Basic
Persoonlijke foto van Leo


ALTIJD EEN BEKEND GEZICHT

Marco, Laurens, Sabine en Leo
Vouwwagenzaak bestaat sinds 2016 en toch hebben we al 20 jaar ervaring!

Ik (Laurens) begon in 2003 als verkoper van vouwwagens bij Erica Recreatie in Zeist. Na faillissement van dat bedrijf in 2015 begon ik, samen met mijn vrouw Sabine, Vouwwagenzaak. In de voormalige winkelruimte van Erica Recreatie richtten wij onze showroom in en specialiseerden wij ons in de vouwwagens; nieuw en gebruikt. 

1 september 2019 zijn wij verhuisd van Zeist naar Amersfoort. In Amersfoort zijn wij nóg centraler gevestigd en kunnen wij je nog beter van dienst zijn.​

Vanwege de groei van het bedrijf is in april 2017 Marco bij ons komen werken en vanaf 2022 is daar Leo nog bij gekomen. Zij zijn ons team full-time komen versterken. Bij de verkoop, aflevering of vragen over je vouwwagen zul je altijd één van ons vieren treffen.

Ook reparaties of aanpassingen aan wagen of tent kunnen wij voor je verzorgen. Door het netwerk dat wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd, kunnen wij je altijd helpen.

Het belangrijkste dat je bij ons krijgt, is aandacht. Wij helpen je de juiste vouwwagen te vinden. Welke wensen je ook hebt, we vinden altijd samen de vouwwagen die bij je past.

Graag tot ziens in onze showroom.

Groet Sabine, Marco, Leo en Laurens.

 "Een pure passie voor het product"