Overzicht

Camp-Let North

Vanaf € 9.799,-

Camp-Let North

tot 6 slaapplaatsen

Vanaf € 9.799,-

Als ode aan de Scandinavische natuur en de Deense designtradities lanceert Isabella Camp-let de elegante Camp-let North. 

Meer informatie

Details

Met een Camp-let North haal je een unieke en ruime vouwwagen in huis met voldoende plek voor het hele gezin. De Classic heeft twee slaapcabines met comfortabele koudschuimmatrassen, een tentschort met opbergvakken, slimme opbergmogelijkheden en ventilatieopeningen voor een prettig binnenklimaat.

De Camp-let North is de ideale vouwwagen als u op zoek bent naar wat extra vakantiecomfort. De 18 m2 grote tent biedt volop plaats aan een gezin van vier personen. De Classic kan worden uitgebreid met een geïntegreerde keuken inclusief 2 roestvrij stalen gaspitten, een 13 liter watertank, elektrische waterpomp en spoelbak. De North heeft een tent van speciaal ontwikkeld, ademend acryl.  

Meer dan 4 personen? Geen probleem. Met een Camp-let North zit u nooit om ruimte verlegen. Rits aanvullend een gastencabine, luifel of zijwanden en front in. De tent heeft ruime ventilatiemogelijkheden, prettige koudschuim matrassen en zoals alle modellen van Camp-let, is ook de North 100 procent gegarandeerd roestvrij.  • Een Deluxe-keuken​
  • Set 13” aluminium sportvelgen​
  • Reservewiel met houder​
  • een praktische disselbak met extra opbergruimte voor een koelbox, gasfles, bagage etc.

Over het merk Camp Let

Met een Camp-let vouwwagen geniet u optimaal van het campingleven zonder luxe te ontberen, zoals een keuken, kwaliteitsbedden, een grote voortent, volop bagageruimte enz.

De compacte maten komen het manoeuvreren ten goede, zorgen voor vrij zicht naar achteren en betekenen dat de wagen minder plaats inneemt in de stalling. Een Camp-let is zo gemaakt dat deze eenvoudig is op te zetten en af te breken, zodat u tijd hebt voor de leuke kanten van vakantie.