ALPEN KREUZER
VOUWWAGENS

één van de meest legendarische merken uit de Nederlandse vouwwagenhistorieAlpen Kreuzer, het merk dat al decennia synoniem is voor vouwwagens, is ondertussen al weer even terug op de Nederlandse markt. Vanaf nu is de tweede generatie Alpenkreuzers te zien in onze showroom.
3 GEHEEL NIEUWE MODELLEN

De namen van de modellen komen vanzelfsprekend niet zomaar uit de lucht vallen en geven aan waar de modellen voor staan; WATERfront, CampFIRE en OpenAIR.

De 3 nieuwe en onderscheidende modellen benadrukken nu nog meer het avontuurlijke, de vrijheid en het ruimtelijke aspect en dat allemaal vanuit natuurlijke elementen: earth, water, air & fire. Elementen die mooi passen bij het gevoel, design en functionaliteiten van deze nieuwe modellen: we’ve got all the elements right!

ALTIJD COMPLEET

standaard inclusief:

easy-to-store systeem voor laden en lossen zonder openvouwen - reservewiel plus beugel onder de wagen - schokdempers voor Tempo 100 keuring - ruime lattenbodems van 150 x 210 cm - donkere binnententen

TenCate tentdoek, glasheldere raamfolie en YKK/OPTI ritsen. De hoogwaardige bedden zijn voorzien van ruime lattenbodems. De comfortabele bedden van 150 cm x 210 cm zijn voorzien van lattenbodem. De binnententen zijn donker van kleur voor langer slapen. Alle onderstellen zijn standaard geremd en voorzien van grote 13 inch wielen. Alle Alpenkreuzers zijn geschikt voor de 100 km/uur-keuring voor op de Duitse autosnelwegen.